Companie

Cine suntem

Suntem o companie romaneasca infiintata in scopul de a furniza solutii software de la cele mai simple pana la foarte complexe catre clienti de pretutindeni. Suntem pe piata de peste 2 ani de zile, cu o echipa de experti IT experimentati. Clientii nostri sunt companii de toate felurile, de la startup pana la companii mari care realizeaza necesitatea unei solutii software eficienta si customizata pentru maangementul afacerii proprii.

Ce facem

Furnizam atat servicii de tip web, plecand de la site-uri pana la aplicatii web complexe pentru mediile Enterprise. Ne bazam oferta noastra pe o intelegere a specificatiilor de business ale clientilor si furnizam o solutii customizate. Combinam cunoastintele de business cu competentele tehnologice si metodologii testate pentru a rezulta in produse de inalta calitate la costuri competitive pe piata de IT.

Punctele noastre forte

Servicii de dezvoltare soft complete

Asiguram servicii pentru toata durata de viata a unui proiect IT, de la definirea specificatiilor, design si arhitectura solutiei, programare, testare, validare, suport si mentenanta. In functie de specificatiile concrete din compania dumneavoastra expertii nostri va vor conduce pas cu pas prin fiecare etapa de proiect, venind in intampinare cu sfaturi si sugestii privind tehnologiile posibile si optiunile privind aplicatiile.

Experienta si expertiza

Experienta indelungata pe piata romaneasca de IT in implementarea de proiecete software din diverse domenii a determinat o cunoastere ampla care ne face capabili sa livram solutia “corecta” problemelor adresate de client.

Standarde de calitate

Serviciile oferite de noi sunt bazate pe standardul 3C : Calitatea personalului, Calitate proceselor si Calitatea comunicarii.

Profesionisti IT

Prin personalul propriu sau prin parteneriatele si colaborarile care le putem face asiguram un numar adecvat de profesionisti dim domeniul IT: analist, project manager, software architect, software developer, testeri, etc.

Filosofia de business

Suntem decisi sa livram maximum de valoare clientilor nostri ajutandu-i sa reuseasca intr-o lume de afaceri din ce in ce mai competitiva. Valorile fundamentale ale companiei noastre provin din intelegerea faptului ca succesul nostru este strans legat de succesul clientilor nostri.
Principiile noastre cheie de business sunt:

Intelegerea nevoilor clientului

Studiem cu atentie fiecare client in parte pentru a-i intelege nevoile si obiectivele si pentru a putea livra o solutie particularizata. Va facem cunoscute toate optiunile care le aveti si va dam un sfat competent pentru a va ajuta sa luati decizia corecta si informata pentru afacerea dvs.

Parteneriat cu clientii

Suntem doritori sa devenim partenerul dvs de incredere si pe termen lung. Prioritatea noastra nu este numai de a furniza solutii si servicii profesionale cat de a deveni partenerul dvs IT dedicat pentru nevoile actuale si suport pentru necesitatile viitoare.

Castigarea incerderii clientului

Scopul nostru este de a castiga increderea clientului prin atentia personala, pasiunea pentru ceea ce facem si un angajament pentru relatii de lunga durata. Dorim sa adaugam afacerii dumneavoastra o valoare masurabila pentru a fi o companie de succes.

Lasă un răspuns